Kantine

Kantine wrappen

Zit jij elke dag tegen dezelfde kantine en bar aan te kijken maar kost het teveel geld om hem te vervangen? Dan kunnen wij van Indoorwrap je helpen! Met onze hoogwaardige folie, kunnen we jouw kantine of bar wrappen in een folie naar keuze. Zo krijg je een visueel nieuwe kantine, zonder de hoge kosten. Kies jij voor mat zwart, een opvallende kleur of een hout-tint? Bij Indoorwrap hebben we meer dan 300 beschikbare kleuren, zodat jij de bar krijgt van jouw dromen. En dat voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe bar.

Kantine of bar wrappen

Of je je nu in een voetbalkantine bevindt, een lunchkantine in je kantoor of een bar hebt, onze hoogwaardige wrapping-folies kunnen op vrijwel elk oppervlak worden toegepast. Bekijk eens hoe wij diverse keukens hebben gewrapt om een kleine indicatie te krijgen van hoe dit eruit kan komen te zien. Een nieuw kleurtje geeft direct een nieuw beeld van jouw kantine of bar. Wij zijn actief in heel Nederland, dus of je je nou in Almere, Utrecht of Amersfoort bevindt, het maakt ons niet uit. Wij komen je graag helpen met een visueel nieuwe bar!

Kosten kantine wrappen

De kosten voor het wrappen van jouw kantine of bar liggen volledig aan het formaat. Je kunt uitgaan van een minimaal bedrag van 490,- euro. Op onze pagina omtrent de kosten van het wrappen van een keuken kun je kijken hoe de prijs verandert bij het formaat van de keuken. Wij kijken liever natuurlijk direct hoe wij jou kunnen helpen met een op-maat-gemaakte offerte. Stuur simpelweg foto’s van jouw kantine of bar op en wij stellen binnen 1 werkdag een strakke offerte op. Wil jij naast je kantine, ook direct je kastjes of keukenfrontjes vervangen? Dan helpen wij je natuurlijk ook graag. Wij helpen je binnen 1 werkdag aan een visueel nieuw meubel!

 

Wij komen een keer langs om onze mogelijkheden te bespreken en onze speciale keukenfolies te laten zien. Wil je meer weten over het laten wrappen van je balie of kantine? Vraag dan via ons contactformulier meer informatie op, bel met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij helpen je graag aan een compleet nieuwe look binnen 1 werkdag.

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!