Kasten

Kast wrappen

Heb jij jaren geleden mooie kasten gekocht die toen nog perfect bij je stijl en interieur paste, maar raak je er toch een beetje op uitgekeken? Dan hebben wij de oplossing! Door middel van het wrappen van je kastjes, kun jij een geheel nieuwe uitstraling krijgen binnen 1 werkdag! Als het uiterlijk niet (meer) naar wens is, dan is wrappen de beste oplossing. Je krijgt een kastje dat er als nieuw uitziet, zonder de kosten of de rommel van een verbouwing.

Welke kasten kunnen gewrapt worden?

Onze hoogwaardige folie, kan op vrijwel elke kast worden toegepast. Of dit nu een keukenkastje, een slaapkamerkast, een kledingkast of een buffetkast is, vrijwel elk materiaal kan voorzien worden van onze hoogwaardige folie. Het is wel belangrijk om eventuele schade, vooraf te vullen (ook hier kunnen wij bij helpen), zodat de folie egaal aangebracht kan worden. Een goede wrapfolie dat op de juiste manier is aangebracht blijft mooi en gaat tot wel 10 jaar mee. Daarnaast is onze speciale folie voor kasten, zo ontwikkeld dat het ook gemakkelijk te verwijderen is. Elk jaar een nieuwe look voor alle kasten? Geen probleem met onze wrap voor kasten!

Hoe gaat het wrappen van kasten?

Allereerst hebben wij natuurlijk informatie nodig! Via ons contactformulier is het mogelijk om afbeeldingen mee te te sturen. Op basis van deze afbeeldingen, kunnen wij goed inschatten welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens kun je uit ons ruime assortiment, een folie uitzoeken. Weet je niet precies zeker welke folie de beste uitstraling gaat geven, dan adviseren wij je graag! Als er contact is gelegd, zorgen wij voor een strakke offerte en plannen wij graag de afspraak met je in! Vrijwel al onze opdrachten kunnen wij binnen 1 werkdag afronden, waarbij wij natuurlijk zorgen voor een opgeruimde ruimte. Een nieuwe look voor je kast, binnen 1 werkdag, zonder rommel. Wie wilt dat nou niet?

Kosten voor het wrappen van een kast?

De kosten voor het wrappen van een keukenkast, buffetkast of kledingkast variëren nogal. Het is voor ons belangrijk om vooraf te weten van welk materiaal de kast gemaakt is en welk oppervlakte er gewrapt moet worden. Een egaal vlakke kast is natuurlijk makkelijker te wrappen dan een kastje met veel hoeken! Zodra wij de foto’s hebben ingezien en weten welke kastjes gewrapt moeten worden, maken wij binnen 24 uur een passende offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Ben jij benieuwd geworden of het wrappen van een kast iets voor jou is? Neem dan eens vrijblijvend contact op met via 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij versturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!