Betonlook wrappen

Keuken wrappen betonlook

De betonlook in keukens is aan een heuse opmars bezig. Waar het materiaal vroeger vooral in oude fabrieken, pakhuizen en garages gebruikt werd, zien we het nu steeds vaker in ons interieur terugkomen! Vandaag gaan we het hebben over de nieuwste trend op keukengebied: de betonlook in je keuken. Het beton zorgt voor een strakke, industriële look wat er stevig uit ziet. Indoorwrap kan zorgen voor een stoere en moderne look, zonder de aanschaf van een nieuwe keuken. Hoe? Door het toepassen van speciaal ontwikkelde keukenfolie, wat ervoor zorgt dat je jouw keuken in elke gewenste kleur of look kunt aanpassen.

Indoorwrap keuken wrappen betonlook
Indoorwrap Betonlook in de keuken

Betonlook in de keuken

Indoorwrap is dé specialist in het wrappen van keukens. Wij kunnen jouw keuken in meer dan 400 verschillende kleuren wrappen. Of je nu voor de hippe betonlook, de mat-zwarte look of de houtlook kiest, wij helpen je graag! Beton is super mooi in combinatie met beige, grijs of zwarte meubelen. Zo kun je kiezen voor een stoere look met een zachte touch. Wil je liever wat staaltjes ontvangen voordat je je keuken volledig laat wrappen? Wij sturen ze graag op!

Waarom kiezen voor Indoorwrap?

Onze specialisten zijn al ruim 10 jaar actief bezig met het wrappen van keukens in elke gewenste kleur. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige folie, die scheur-, kras- en stootbestendig is. Hierdoor kunnen wij een garantie van wel 5 jaar geven op onze folie’s. In realiteit zien we dat onze folies tot wel 10 jaar uitstekend resultaat blijven geven. Hebben wij je enthousiast gemaakt om een keuken te wrappen in betonlook? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij sturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!