Enschede

Keuken wrappen Enschede

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in Enschede? Wacht dan nog even! Wij kunnen je namelijk een visueel compleet nieuwe keuken geven, voor slechts een fractie van de prijs. Indoorwrap is dé keukenwrap specialist. Wij zorgen binnen 1 werkdag, voor een visueel compleet nieuwe keuken! Hoe? Door het aanbrengen van onze speciale keukenfolie! In ons ruime assortiment heb je de keuze uit meer dan 300 verschillende kleuren. Wij brengen de nieuwe kleur, door middel van speciale folie, professioneel aan op jouw keuken in Enschede. Zo krijg jij de keuken van jouw dromen, zonder de hoge kosten!

Indoorwrap keuken wrappen betonlook
Indoorwrap waarom een houtlook in je keuken?

Keuken laten wrappen in Enschede

Wij komen graag bij jou in Enschede langs, om onze mogelijkheden qua keuken wrappen te laten zien. Op onze voor-en-na pagina zie je diverse voorbeelden van mensen die jou al voor zijn gegaan. Door middel van het aanbrengen van onze speciale keukenwrap, krijg je een visueel nieuwe keuken. Wij bieden standaard 5 jaar garantie op onze folies aan, al merken wij dat ze vaak tot wel 10 jaar goed blijven! De keukenfolie die wij gebruiken, is bovendien scheur-, kras- en stootbestendig en is het eenvoudig schoon te maken. Je kunt dus je keuken ‘normaal’ blijven gebruiken en schoonmaken. 

Waarom keuken wrappen in Enschede?

Het vervangen een een volledige keuken is een dure zaak. Vaak is dit helemaal niet nodig. We horen vaak dat mensen een nieuwe keuken willen, omdat de kleur en stijl niet meer bevalt. De attributen in de keuken werken vaak nog goed. Door je keukenkastjes te laten wrappen, kun je je gewenste look doorvoeren in de keuken, maar ook in bijvoorbeeld Meubels en Kasten. Zo zorg je dat je je nieuwe interieurstijl, in het hele huis kunt doortrekken!

Indoorwrap hoe werkt het wrappen?

Kosten van keuken wrappen Enschede

Het wrappen van een volledige keuken in Enschede, varieert tussen de 500,- en 1500,- euro. Afhankelijk van het aantal te wrappen blokken en lades, zullen wij een scherpe offerte maken. Uiteraard nadat wij de keuken op de juiste manier hebben ingemeten en de juiste kleur uit ons assortiment is gekozen. Zodra de afspraak staat, zullen wij binnen 1 werkdag de volledige keuken wrappen en uiteraard alles opruimen. Zo word jij totaal ontzorgt en heb je binnen 1 werkdag een volledig nieuwe stijl in huis. Naast Enschede, zijn wij ook actief in Apeldoorn, Almere, Zwolle, Enschede, Utrecht, Arnhem en Harderwijk

Hebben wij je kunnen overtuigen? Vraag dan via ons contactformulier meer informatie op, bel met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij helpen je graag aan een gewrapte keuken in Enschede!

Enschede is een oudere stad. Met ruim 158.000 inwoners is het met recht een grote stad te noemen. De stad Enschede heeft ontzettend veel mooie, maar ook oudere gebouwen. En in oudere gebouwen, staan vaak oudere keukens die aan vervanging toe zijn. Indoorwrap Enschede helpt daarbij! Wij kunnen qua look & feel een volledig nieuwe keuken aanbieden in Enschede. Of je nu in de populaire wijk Lonneker West, Broekheurne of Stokhorst woont, wij komen graag langs om je keuken te wrappen in Enschede!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!