Gelderland

Keuken wrappen Gelderland

Als bedrijf gevestigd in Gelderland, helpen wij jou graag aan een gewrapte keuken in Gelderland! Meer dan 5 jaar wrappen wij keuken in heel Gelderland, van Arnhem tot Harderwijk en van Apeldoorn tot Nijmegen, ons team staat voor je klaar! Wil jij een keuken wrappen in Gelderland? Dan staat Indoorwrap voor je klaar!

Indoorwrap keuken wrappen Gelderland
Indoorwrap waarom keuken wrappen Gelderland

Waarom keuken wrappen in Gelderland?

Indoorwrap is dé specialist in het wrappen van keukens. Met ‘wrappen’, bedoelen wij het aanbrengen van een speciale, hoogwaardige plakfolie, waardoor je keuken een volledig nieuwe look krijgt. Ons speciaal ontwikkelde keukenfolie is stoot- en krasvrij, kan hitte aan en is gemakkelijk te vervangen. Daardoor is het ook ideaal voor bijvoorbeeld huurhuizen, die een ‘originele’ keuken moeten opleveren. Ons specialisten komen graag bij jou langs, om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Zelfs kleine schades kunnen wij namelijk oplossen en wegwerken!

Hoe werkt het wrappen van een keuken in Gelderland?

Onze wrap-specialisten komen, na akkoord van een samenwerking, bij de gewenste locatie aan. Wij zorgen vervolgens ervoor dat alle items die gewrapt moeten worden, op de juiste manier geprepareerd worden. Vervolgens zorgen wij voor de juiste behandeling van je keukenkastje of keukenfront, zodat de folie zich op een juiste manier gaat hechten. Hierdoor kun je tot wel 10 jaar lang genieten van een nieuwe look in je keuken! Wij monteren na het aanbrengen van de folie, alles weer op de juiste manier terug. En de rommel? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Wij nemen alles mee en zorgen voor een opgeruimde keuken. En dat vrijwel altijd binnen 24 uur. Dus wil jij een volledige nieuwe look in je keuken? Neem dan snel contact op voor een gewrapte keuken in Gelderland!

Indoorwrap hoe werkt het keuken wrappen in Gelderland

Offerte aanvragen voor keuken wrappen Gelderland

Wil jij onderzoeken of een nieuwe look in je keuken iets voor jou is? Wij kunnen de kleinste keukens al wrappen vanaf 490,- euro. De prijs wordt uiteindelijk bepaald door het aantal lades en blokken die gewrapt moeten worden. Wij maken graag samen met jou een scherpe offerte, zodat we ook bij jou in Gelderland een keuken kunnen wrappen! 

Neem vrijblijvend contact op met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij sturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!