Grijs wrappen

Keuken wrappen grijs

Grijs is de trend van het moment. Wij krijgen ontzettend veel aanvragen om een oude keuken te verfrissen naar een mooie grijs-tint. Kies je voor donker, licht-grijs of meer richting beton? Wij hebben meer dan 200 verschillende kleuren in het assortiment, waardoor er altijd een passende wrap voor jou bij zit! Kies jij voor een gewrapte keuken in de kleur van jouw dromen? Indoorwrap staat voor je klaar!

Indoorwrap keuken wrappen grijs antraciet
Indoorwrap keuken wrappen grijs mouse

Waarom keuken wrappen in grijs?

Grijs is de perfecte kleur om een statement te maken en matcht uitstekend met diverse kleuren. Heb jij een lichte vloer, dan is een contrasterende donkere keukenwrap een perfecte keuze! Heb je een donkere vloer of donkere muren? Dan is licht-grijs geweldig om een eye-catcher te creëren. Daarnaast is grijs een zogenaamde ‘allemansvriend’. De kleur past bij vrijwel alle meubelen alle vloeren. Een voorbeeld van onze populaire kleur is de Silky Mat Grey. Deze wrap zorgt voor een ontzettend strakke look in jouw keuken, of op je kastjes!

Hoelang duurt het wrappen van een grijze keuken?

Als je het besluit hebt genomen om jouw keuken te laten wrappen, dan komen wij in actie! Stuur enkele foto’s via ons contactformulier en wij maken binnen 24 uur een strakke offerte op. Wil je liever wat advies qua kleur? Ook dan gaan wij je helpen. Wij zullen dan enkele stalen opsturen, zodat jij precies weet hoe je nieuwe keuken eruitziet. Zodra we akkoord zijn over de offerte, zullen wij een afspraak inplannen en binnen 1 werkdag jouw keuken omtoveren tot een droomkeuken!

Hebben wij je overtuigd? Stuur dan een berichtje via 085 212 9999, info@indoorwrap.nl of gewoon via onze contactpagina.

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!