Harderwijk

Keuken wrappen Harderwijk

Ben jij op zoek naar een nieuw interieur, een nieuwe look & feel van je keuken of een frisse wind in huis? Dan ben je bij Indoorwrap aan het juiste adres! Samen met ons team vakmensen zorgen wij voor een visueel nieuwe keuken, binnen 1 werkdag! Indoorwrap is gespecialiseerd in het aanbrengen van speciale keukenfolie, waarmee we jouw keuken binnen een handomdraai kunnen omtoveren tot de blikvanger van je huis! Door middel van onze hoogwaardige keukenfolie, geven we jouw oude keuken, een volledige make-over! Je hoeft dus geen nieuwe keuken meer aan te schaffen, maar voor slechts een fractie van de prijs ben je verzekerd van een keuken die eruit ziet als nieuw!

Indoorwrap keuken wrappen betonlook
Indoorwrap waarom een houtlook in je keuken?

Keuken laten wrappen in Harderwijk

Indoorwrap is gevestigd in Harderwijk en onze collega’s komen ook graag bij jou langs om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Kies je voor een mat-zwarte look? Een houten look, een grijze look of een opvallende kleur? Vrijwel alles is mogelijk! Bekijk onze gehele assortiment online en kies de folie naar wens! Wij kunnen vrijwel alle keukens een volledig nieuwe look & feel geven binnen 1 werkdag. Ben je benieuwd hoe dat er dan uitziet? Bekijk dan onze voor-en-na foto’s via instagram of op onze website! Ook jouw keuken kan een complete makeover krijgen binnen 1 werkdag.

Hoe werkt het keuken wrappen in Harderwijk?

Allereerst vinden wij het ontzettend belangrijk om samen tot het juiste plan te komen. Wij starten daarom ook altijd met het persoonlijke contact, waarin wij samen de wensen bespreken. Weet je nog niet zeker welke kleur keukenfolie het best bij jouw keuken past? Wij denken graag met je mee! Na het kiezen van de juiste kleur folie, plannen wij een afspraak in om de keukenwrap aan te brengen. Wij brengen de folie professioneel aan en ruimen alles netjes op. Binnen 1 werkdag en zonder rommel, zorgen wij voor een keuken die als nieuw aanvoelt. 

Onze speciaal ontwikkelde keukenwrap folie is van hoogwaardige kwaliteit, is scheur-, kras- en stootbestendig en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast geven wij tot 5 jaar garantie op de keukenfolie! Naast Harderwijk zijn wij ook actief in Almere en Zwolle

Indoorwrap hoe werkt het wrappen?

Offerte aanvragen voor keuken wrappen Harderwijk

Ben jij benieuwd wat het kost om je keuken te laten wrappen in Harderwijk? Neem dan vrijblijvend contact op met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij versturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!