Houtlook wrappen

Keuken wrappen Houtlook

De houtlook in de keuken is dé trend van het moment. Een rustieke uitstraling in je landelijke keuken. Wil jij jouw keuken transformeren naar een houten keuken, zonder de dure aanschaf? Dan gaan wij je helpen! Wij kunnen namelijk elke keuken transformeren naar een landelijke keuken of een keuken met een houtlook. In ons assortiment houtlook keukenwraps zitten meer dan 80 varianten, waardoor er altijd wel een geschikte houtlook bij zit! Binnen 24 uur een visueel nieuwe keuken in jouw gewenste houtlook? Wij kunnen je helpen!

Indoorwrap keuken wrappen betonlook
Indoorwrap waarom een houtlook in je keuken?

Waarom een houtlook in je keuken?

Met een houtlook kun je inspelen om de hedendaagse trend. Met een houtlook breng je enerzijds meer rust en sfeer in huis, anderzijds breekt het ook mooi met de vaak witte muren. We hebben zelf houtlook keukenwraps die perfect passen bij jouw vloer, waardoor je er één egaal geheel van maakt. Wij hebben diverse varianten hout-folies, van een lichte zachte tint tot een wat warmere tint. Wij geven je graag advies over de gewenste folie en sturen graag samples op, zodat jij kunt testen met de juiste keukenfolie!

Hoe werkt het wrappen?

Heb je een geschikte folie gezien of wil je graag advies? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een berichtje via onze website. Wij zullen dan ons advies uitbrengen of direct een offerte opstellen. Het wrappen van een keuken, kan al vanaf 490,- euro. Wij brengen de folie professioneel aan en onze hoogwaardige folie heeft een levensduur van 10 jaar. Ben je de houtlook echter na 5 jaar zat? Dan kun je de folie ook weer gemakkelijk verwijderen en een nieuwe look aanbrengen. Ideaal voor de echte trendwatcher dus!

Indoorwrap hoe werkt het wrappen?

Een offerte voor je gewrapte keuken in een houtlook?

Wij kunnen binnen 24 uur een strakke offerte opstellen en reageren altijd binnen 1 werkdag op nieuwe verzoeken. Zo weet jij binnen de kortste keren waar je aan toe bent en kunnen wij een afspraak in gaan plannen! Wij wrappen je keuken, ruimen alle eventuele rommel op en zorgen voor minimale overlast, maar maximaal plezier! Meer weten over onze diensten? Neem contact op, bel met met 085 212 9999 of stuur een berichtje via Facebook of Instagram! Meer inspiratie nodig? Check dan onze voor-en-na foto’s!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!