WAT KOST HET KEUKEN WRAPPEN

OFFERTE AANVRAGEN

Keuken wrappen Kosten

De kosten van een keuken wrappen zijn altijd variabel. Simpelweg omdat geen enkele keuken hetzelfde is. Vandaag gaan wij je iets meer informatie geven over de onderdelen van het wrappen van een keuken, waar je rekening mee moet houden en wat de gemiddelde kosten zijn. Al onze offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de wensen, het formaat en de gebruikte keukenfolie. De kosten voor het wrappen van een volledige keuken, varieert tussen de 450,- en 1500,- euro. Wij helpen je graag verder als je meer informatie wilt over de exacte kosten. Neem hiervoor gerust contact op met Indoorwrap! 

Hoe duur is het om je keuken te wrappen?

Als wij bij de gemiddelde keukenboer naar binnen stappen, beginnen de meest simpele keukens vanaf 4000 of 5000 euro. Daar hoef je je bij ons geen zorgen over te maken. Met onze speciaal ontwikkelde keukenfolie, krijg je een gloednieuwe keuken zonder de hoge prijs. Wij berekenen onze prijzen altijd op basis van de gebruikte folie en de hoeveelheid wrap die gebruikt moet worden. Ook is het afhankelijk van de keukenblokken die gewrapt moeten worden. Hoe meer keukenblokken / lades je hebt, hoe hoger de prijs wordt. Om je toch een kleine indicatie te geven, willen wij je de volgende richtlijnen meegeven:

Offerte opvragen om keuken te wrappen

Het is natuurlijk altijd fijner om een exacte prijs te verkrijgen en dat snappen wij heel goed! Daarom komen wij graag met jou in contact, om een op-maat-gemaakte offerte te maken, op basis van jouw huidige keuken. Wij zijn actief in onder andere Harderwijk, Almere en Zwolle! Neem gerust contact op met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij versturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Ben jij toe aan een verandering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Binnen 24 uur een reactie en
binnen
48 uur een offerte op maat.