Kosten

Keuken wrappen kosten

Op zoek naar een indicatie van de kosten voor het wrappen van je keuken? We begrijpen dat elke keuken uniek is, wat betekent dat de kosten variëren. Om je meer inzicht te geven in de factoren die van invloed zijn op de kosten en een idee te geven van de gemiddelde prijs, delen we graag wat informatie.

Bij Indoorwrap stellen we al onze offertes op maat samen, rekening houdend met jouw specifieke wensen, de afmetingen van de keuken en het type folie dat wordt gebruikt. Over het algemeen liggen de kosten voor het wrappen van een complete keuken tussen de €450 en €1500. Wil je een nauwkeurige prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Maar als je alvast een schatting wilt maken van de kosten, kun je gebruikmaken van onze handige keuken-wrapcalculator hieronder. Tevreden met de offerte die gemaakt is door jou? Stuur hem dan gelijk door en ontvang een offerte op maat binnen 48 uur tegemoet! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Indicatie keuken wrappen
Totale kosten (incl. btw)
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Hoe duur is het om je keuken te wrappen?

Als wij bij de gemiddelde keukenboer naar binnen stappen, beginnen de meest simpele keukens vanaf 4000 of 5000 euro. Daar hoef je je bij ons geen zorgen over te maken. Met onze speciaal ontwikkelde keukenfolie, krijg je een gloednieuwe keuken zonder de hoge prijs. Wij berekenen onze prijzen altijd op basis van de gebruikte folie en de hoeveelheid wrap die gebruikt moet worden. Ook is het afhankelijk van de keukenblokken die gewrapt moeten worden. Hoe meer keukenblokken / lades je hebt, hoe hoger de prijs wordt. Om je toch een kleine indicatie te geven, willen wij je de volgende richtlijnen meegeven:

Offerte opvragen om keuken te wrappen

Het is natuurlijk altijd fijner om een exacte prijs te verkrijgen en dat snappen wij heel goed! Daarom komen wij graag met jou in contact, om een op-maat-gemaakte offerte te maken, op basis van jouw huidige keuken. Wij zijn actief in onder andere Harderwijk, Almere en Zwolle! Neem gerust contact op met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij versturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!