Mat zwart wrappen

Keuken wrappen mat zwart

Een mat zwarte keuken is de droom van veel huiseigenaren. En dat snappen wij! Mat zwart is de trend in keukens en wij kunnen deze droom waar maken binnen 1 werkdag! Door middel van het aanbrengen van hoogwaardige keukenfolie, wrappen wij jouw keuken in een mat zwarte look. Onze specialisten komen graag langs om jou de keuken van jouw dromen te geven!

Indoorwrap keuken wrappen mat zwart
Indoorwrap mat zwarte keukenwrap

Mat zwarte keukenwrap

In ons assortiment hebben wij meer dan 400 verschillende wraps zitten. Welke kleur is je ook wilt, wij bieden het aan. Mat zwarte keukens zijn ontzettend trendy. Je ziet steeds meer combinaties met mat-zwart in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan zwarte handgrepen, kranen, maar ook meubelen worden steeds vaker mat-zwart gespoten of aangekocht. In plaats van een volledig nieuwe keuken, kunnen wij jou helpen met een visueel nieuwe keuken. In 1 werkdag kunnen wij jouw keuken volledig restylen naar een gewenste kleur. Mat zwart staat heel mooi met lichte accenten, of juist met gouden elementen. Kies jij voor een strakke mat-zwarte keukenwrap? 

Wil je liever een betonlook of houtlook? Dan helpen wij je natuurlijk ook!

Waarom kiezen voor Indoorwrap?

Onze specialisten zijn al meer dan 10 jaar actief in het wrappen. Of dit nu gaat om kasten, bureaus, kantines of keukens, wij gaan je helpen! Door het versturen van enkele foto’s en de afmetingen, kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten. Natuurlijk komen wij ook graag langs om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Openheid, transparantie en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Binnen 1 werkdag zorgen wij voor een strakke offerte. Wij werken uitsluitend met folie van hoge kwaliteit, wat zowel scheur-, kras- en stootbestendig is. Zo weet je zeker dat jij lang kunt genieten van jouw droomkeuken! 


Wil je meer weten over onze keukenwraps? Bekijk dan eens onze voor-en-na foto’s, ons assortiment of neem direct contact op! Wij zijn te bereiken via 085 212 9999, info@indoorwrap.nl of gewoon via onze contactpagina. Samen gaan wij voor jouw droomkeuken zorgen!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!