Utrecht

Keuken wrappen Utrecht

Heb jij een keuken die wel aan vervanging toe is? Dan ben je bij Indoorwrap aan het juiste adres! Wij vervangen je keuken niet, maar zorgen wel voor een volledig nieuwe look & feel, zonder de hoge kosten van een nieuwe keuken! Wil jij je keuken laten wrappen in Utrecht? Dan gaan wij je helpen!

Onze folie is speciaal ontwikkeld voor keukens, keukenkasten en keukenbladen. Zo zorgen wij ervoor dat jij een volledig nieuwe look krijgt, zonder een nieuwe keuken aan te hoeven schaffen. In ons ruimte assortiment keukenfolies, zit altijd wel een stijl bij die bij jou past! Wil je dat wij vrijblijvend meedenken over de gewenste kleur of stijl? Neem gerust contact op!

Indoorwrap keuken wrappen betonlook
Indoorwrap waarom een houtlook in je keuken?

Keuken laten wrappen in Utrecht

Het proces van het wrappen van een keuken in Utrecht, gaat als volgt. Zodra jij contact hebt opgenomen met Indoorwrap, beoordelen wij op basis van de gestuurde foto’s en de beschrijving, wat de beste oplossing zal zijn. Zodra alle informatie bekend is, zorgen wij een scherpe offerte, binnen 24 uur! Zo weet jij snel waar je aan toe bent en wat de kosten zijn. Zodra de offerte akkoord is, plannen wij een afspraak in. Vrijwel alle keukens in Utrecht, kunnen binnen 24 uur gewrapt worden. Uiteraard ruimen wij alle rommel netjes op, zodat jij binnen 1 werkdag een volledig nieuwe look in de keuken hebt!

Offerte aanvragen keuken wrappen Utrecht

Hebben wij je enthousiast gemaakt omtrent alle mogelijkheden bij het wrappen van keukens? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bieden 5 jaar garantie op al onze keukenfolies en onze speciaal ontwikkelde keukenwrap folie is van hoogwaardige kwaliteit, is scheur-, kras- en stootbestendig en is eenvoudig schoon te maken. Wij komen graag bij je langs in Utrecht om jouw keuken te wrappen!

Ben jij benieuwd wat het kost om je keuken te laten wrappen in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij versturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wij zijn specialist in het wrappen van keukens in Utrecht. En Utrecht is de perfecte locatie om keukens te laten wrappen, want Utrecht is een ontzettend grote stad met ontzettend veel keukens! Onze handen beginnen al te jeuken. In Utrecht wonen ruim 360.000 mensen en staan er ruim 160.000 huizen. En in vrijwel elk huis, staat een keuken die wel een nieuwe look kan gebruiken! Met onze hoogwaardige keukenwrap kunnen wij elke keuken er weer als nieuw uit laten zien. Of je nu woont in de populaire wijk Lombok, Wittevrouwen, Overvecht, De Uithof of misschien wel in Leidsche Rijn of de binnenstad, wij van IndoorWrap komen graag jouw keuken in Utrecht Wrappen! 

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!