Het resultaat

Keuken wrappen voor en na

Zodra je kiest om een keuken te laten wrappen, ben je natuurlijk ontzettend benieuwd naar het eindresultaat en dat snappen wij! Daarom gaan wij je vandaag meenemen in wat mooie before’s & afters van het wrappen van een keuken. Ben jij ook benieuwd wat voor effect het wrappen van een keuken kan hebben op jouw interieur? Bekijk dan onze Voor & Na foto’s van onze keuken wraps!

Keuken wrappen: Het resultaat.

In de bovenstaande foto zie je een schitterend resultaat bij een van onze tevreden klanten. Bij deze klant in Almere brachten wij de keukenfolie wrap aan binnen 1 werkdag. Een compleet nieuwe look. Er is hier gekozen voor een mat-zwarte look op de keukenkasten en een zwart met marmerlook voor het kookeiland. De keukenfolie welke hier gebruikt is om te wrappen, is genaamd Marquina.

Voor en na foto’s keuken wrappen

Hierboven nog een schitterend resultaat van een geslaagde wrap. In het oude keukenblok zagen wij typerende witte ladenkasten, zoals ze bij veel keukens als ‘standaard’ worden geplaatst. Deze klant wilde een mooie hout-look hebben in de keuken, zonder de volledige keuken te hoeven vervangen. Wij hebben hier de schitterende wrap Purewood gebruikt en binnen één werkdag een schitterende ‘nieuwe keuken’ opgeleverd.

Wil jij ook een keuken als nieuw?

Hebben deze voor- en na foto’s van onze keukenwraps jou nog niet overtuigd? Bekijk dan eens onze instagram-pagina voor alle voorbeelden. Wij zijn actief in onder andere Zwolle, Harderwijk en Almere. Wil jij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen of benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact op met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij versturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!