Frontjes

Keukenfrontjes vervangen

Wil jij je keukenfrontjes vervangen? Wacht dan nog even! Het vervangen van keukenfrontjes is vaak niet nodig namelijk. De meeste keukenfrontjes worden vervangen om een andere kleur in de keuken aan te brengen. Echter is het vele malen voordeliger om een keukenfrontje te laten wrappen, dan te vervangen! Indoorwrap is dé specialist op het gebied van keukenfrontjes wrappen. Ben jij benieuwd of jouw keukenfrontjes vervangen moeten worden of dat een wrap de uitkomst biedt? Lees dan snel verder!

Waarom keukenfrontjes wrappen en niet vervangen?

Het vervangen van alle keukenfrontjes, is vaak een prijzige bezigheid. Niet alleen moet je zelf aan de slag met het aanbrengen van de nieuwe lades en frontjes, maar ook moeten ze natuurlijk allemaal vervangen worden. Dit kan vaak in de duizenden euro’s lopen. 

Door het wrappen van je keukenfrontje, kun je hetzelfde resultaat krijgen voor slechts een fractie van de prijs. Bij het wrappen van een keukenfront, brengen wij een uniek ontwikkelde folie aan, welke scheur-, kras-, en stootbestendig is. Deze folie, blijft tot wel 10 jaar zitten. In ons assortiment vind je meer dan 300 beschikbare keukenfolie, welke op jouw keukenfrontjes geplaatst kunnen worden. 

Hierdoor krijg je hetzelfde resultaat van het vervangen van een keukenfront, terwijl het vele malen voordeliger is! Wij komen graag bij jou langs, om je keukenfrontjes te laten wrappen in een folie naar wens. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan eens onze voor-en-na pagina!

Kosten keukenfrontje wrappen

Een gemiddeld nieuwe keukenfrontje, kost tussen de 350 en 900 euro. Wij kunnen volledige keukens wrappen voor een prijs van 2 nieuwe keukenfrontjes. De prijs van een volledige keuken wrappen, is tussen de 500 en 1500 euro, afhankelijk van het aantal lades en frontjes. Zo zie je dat het vele malen voordeliger is om een keukenfrontje te laten wrappen, dan een frontje te vervangen. 

Wij komen een keer langs om onze mogelijkheden te bespreken en onze speciale keukenfolies te laten zien. Wil je meer weten over het laten wrappen van keukenfrontjes? Vraag dan via ons contactformulier meer informatie op, bel met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij helpen je graag aan compleet nieuwe look in de keuken. Binnen 1 werkdag, een volledig gewrapte keuken.

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!