Landelijk

Landelijke keuken kastjes vervangen

Wij krijgen momenteel veel aanvragen voor het wrappen van landelijke keukenkastjes. Vaak is dit echter niet mogelijk, door de inkepingen in de keukenfrontjes. Echter zouden wij Indoorwrap niet zijn, als wij hier geen goede oplossing voor kunnen verzinnen! Wij bieden gloednieuwe egale keukenfrontjes aan, die direct gewrapt worden in de gewenste kleur. Hierdoor ontvang jij een nieuw keukenfrontje én wordt deze direct in de juiste kleur opgeleverd! Twee voor de prijs van één.

De landelijke keukenkastjes worden door ons vervangen binnen 1 werkdag. Hierdoor ondervind je weinig tot geen hinder! Wij nemen ook direct alle rommel mee en zorgen voor een schone omgeving. Bij Indoorwrap ontvang je tot wel 10 jaar garantie op het geleverde werk. Hierdoor weet je zeker dat jij lang van je gewrapte keuken kunt genieten!

Onze keukenfrontjes, in jouw gewenste kleur, zijn vele malen goedkoper dan de plaatselijke keukenzaak en daarnaast kunnen wij binnen enkele werkdagen leveren! Ook kun je direct nieuwe handgrepen laten plaatsen en zorgen wij voor een perfecte montage van jouw keukenfrontjes!

Indoor Wrap Landelijke keuken kastjes vervangen
Indoor Wrap Landelijke keuken kastjes vervangen na

Hoe werkt het vervangen van landelijke keuken kastjes?

Op het moment dat jij kiest voor een visueel nieuwe keuken, komen wij in actie. Wij bekijken de situatie en onderzoeken of wij de huidige keukenfrontjes kunnen wrappen, of dat wij een nieuw keukenfront leveren in de gewenste gewrapte kleur. Jij hoeft niets te doen! Onze keukenfronten zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je hier lange tijd van kunt genieten. 

Het enige dat jij hoeft te doen, is de juiste kleur kiezen uit onze grote assortiment. Kies voor bijvoorbeeld een houten-look, een betonlook of ga voor mat-zwart!

Indoor Wrap Landelijke keuken voor
Indoor Wrap Landelijke keuken na

Ook jou keuken kastjes vervangen?

Meer weten of jouw landelijke keuken kastjes aan vervangen toe zijn? Stuur gerust een berichtje via 085 212 9999, info@indoorwrap.nl of gewoon via onze contactpagina. Samen gaan wij voor jouw droomkeuken zorgen!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!