Meubels

Meubels wrappen

Indoorwrap is dé specialist als het gaat om het wrappen van diverse meubelen in huis. Wil je een compleet nieuwe look binnen 1 werkdag, zonder nieuwe meubelen aan te moeten schaffen? Dan ben je bij Indoorwrap aan het juiste adres! Met onze hoogwaardige folies, kunnen wij een gloednieuw look & feel aanbieden voor slechts een fractie van de prijs van nieuwe meubelen. Of het nu gaat om een tafel, een bureau, een receptiebalie of een badkamer meubel? Wij wrappen het! Onze speciaal ontwikkelde meubel folie is van hoogwaardige kwaliteit, is scheur-, kras- en stootbestendig en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast geven wij tot 5 jaar garantie op de folie!

Welke meubels kunnen gewrapt worden?

Zoals je in de intro al hebt kunnen lezen, kan vrijwel elk meubel gewrapt worden. De meubels die wij de laatste tijd het vaakst hebben mogen wrappen, zijn tv-kastjes, eettafels, deuren en recepties. Het gaat vaak om meubelen die bij een nieuwe aanschaf, vrij prijzig zijn. Als jij 3 jaar geleden je gehele huis hebt ingericht met een houten-look, dan is het niet te doen om je hele inrichting te vervangen. Met onze meubelwrap is dit wel mogelijk! Wij kunnen je gehele interieur een nieuwe look geven, zonder de hoge kosten. Als je de transformaties van de woonkamer ziet, ben je direct verkocht! Bekijk onze voor-en-na pagina of onze instagram, om de resultaten te zien!

Kosten meubels wrappen

De kosten van het wrappen van meubels, variëren op basis van het formaat en de ‘moeilijkheid’. Als je kijkt naar een ouderwetse houten deur, die uit 1 stuk bestaat, is dit gemakkelijk te wrappen. De kosten van een deur wrappen zullen dan ook lager liggen dan het wrappen van een tv-kast die uit meerdere elementen en inkepingen bestaat. Het is mogelijk om via ons contactformulier, enkele foto’s mee te sturen. Zodra jij je wensen met ons deelt, inclusief de foto’s, brengen wij binnen 24 uur een offerte uit.

Vrijwel al onze opdrachten, kunnen binnen 1 werkdag uitgevoerd worden. Zo krijg jij een compleet nieuw interieur, binnen 1 werkdag en zonder hoge kosten. Uiteraard ook zonder rommel, want na elke opdracht ruimen wij alles netjes op! 

Meer weten over onze meubel wrap service? Neem dan vrijblijvend contact op met 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij versturen altijd binnen 1 werkdag een scherpe offerte en bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!