Offerte vergelijken

Wil je een offerte vergelijken?

Ontdek hoe Indoorwrap jou kan helpen bij het maken van de beste keuze voor het wrappen van jouw keuken of interieur! Heb je elders een offerte ontvangen? Laat het ons weten en wij vergelijken deze graag voor je. Bij Indoorwrap streven we ernaar om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, met zorgvuldig geselecteerde producten en uitstekende service. Upload jouw offerte vandaag nog en laat ons zien wat we voor je kunnen doen!

Stap 1: Offerte uploaden

Vul het onderstaande formulier in met je gegevens en upload de offerte die je hebt ontvangen van onze concurrent(en).

Stap 2: Vergelijking door ons

Bij Indoorwrap vinden we het belangrijk om de offerte die je van onze concurrent hebt ontvangen zorgvuldig te vergelijken met onze uitgebreide mogelijkheden. We streven ernaar ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor het wrappen van je keuken of interieur!

Stap 3: Persoonlijk voorstel

Indoorwrap zal contact met je opnemen om een voorstel op maat te doen! Wij bieden de beste prijs/kwaliteitverhouding aan.

Formulier offerte vergelijken


  Wat mag u verwachten van ons offerte-vergelijk?

  • Wij bieden altijd offertes met producten die identiek zijn aan of een betere prijs-kwaliteitverhouding hebben dan wat jij elders hebt ontvangen.
  • Voordat we jou de offerte verstrekken, controleren we zorgvuldig of deze nauwkeurig en volledig is.
  • Onze offertes zijn gedetailleerd en transparant gespecificeerd.
  • Als specialisten delen we graag ons advies over alternatieve producten, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en expertise in de markt.
  • Voor een nauwkeurige offerte vragen wij om exacte maten (hoogte x breedte x lengte) en foto’s van de huidige situatie.
  • We streven ernaar om concurrerende prijzen te hanteren, maar eerlijkheid staat voorop. Als we niet kunnen concurreren met een aangeboden prijs, zullen we dit helder communiceren, inclusief de redenen daarvoor.
  • Jouw gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld.
  • Onze vergelijkingsofferte is geheel vrijblijvend. Nadat jij deze per e-mail heeft ontvangen, is het aan jou om een weloverwogen beslissing te nemen. Wij hanteren geen agressieve verkoopmethoden na het verzenden van de offerte, dat past niet bij onze stijl.

  Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!