Over ons

Check hier de video in samenwerking met lifestyle en wonen

Over Indoorwrap

Na meerdere jaren actief geweest te zijn bij diverse reclamebedrijven als wrapper, ben ik (Prabesh Basnet), gestart met mijn eigen onderneming genaamd Indoorwrap. Wij focussen ons op het wrappen van interieur, met daarin keukens wrappen als specialiteit. In de afgelopen 2 jaar hebben wij meer dan 300 keukens gewrapt. Maar wij wrappen ook kledingkasten, badkamermeubelen, tv-kasten en ga zo maar door. Alles wat een nieuw uiterlijk nodig heeft, kunnen wij wrappen!

Indoorwrap Prabesh eigenaar

Waarom wrappen?

Toen ik mijn eigen huis kocht, zat daar een verouderde keuken in. De apparatuur werkte allemaal nog goed, maar het zag er nogal ouderwets uit. Ik ben toen gaan oriënteren voor een nieuwe keuken, maar schrok van de prijzen. Ik ben toen zelf aan de slag gegaan met het wrappen van mijn keuken en kreeg direct veel complimenten van al het bezoek. Iedereen dacht dat ik een nieuwe keuken had aangeschaft! Vanuit daar ben ik, eerst in de buurt en bij vrienden, gestart met het wrappen van keukens. Vrijwel iedereen stond versteld van de kwaliteit van de wrap, tegenover de lage kosten. Voor slechts een fractie van de prijs kun je een visueel nieuwe keuken krijgen. 

Omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en het leven steeds duurder wordt, besloot ik om hier meer focus op te leggen. Je keuken hoeft niet elke 10 jaar vervangen te worden omdat de stijl of kleur niet meer past. Je kunt hem volledig laten wrappen en zo visueel een nieuwe keuken krijgen. De kleine keukens kunnen wij al vanaf 500 euro volledig wrappen.

Indoorwrap Prabesh specialist in keukens wrappen

Alles is mogelijk!

Met meer dan 200 verschillende kleuren, kunnen wij aan vrijwel elke wens voldoen. Onze speciaal ontwikkelde folie, houdt zich tot wel 10 jaar goed. Het is scheur, kras en kras-vrij, waardoor wij een lange levensduur garanderen. Je kunt ervoor kiezen om je keukenkastjes, achterwand, badkamerkasten of tv-kast te wrappen, maar wij wrappen bijvoorbeeld ook kantine’s, bureaus of balies. De afgelopen tijd krijgen wij veel aanvragen voor een houtlook, matzwart of grijs. Iedereen wilt altijd met de trends mee gaan en wij kunnen daar op een goedkope manier op inspelen. 

Wil jij je keuken of andere kasten in huis laten wrappen? Neem dan gerust contact op via 085 212 9999 of mail naar info@indoorwrap.nl. Wij denken graag met je mee en reageren vrijwel altijd binnen 24 uur!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!