Wrappen of Verven

Keuken wrappen of verven

Eens in de zoveel jaar krijg je een ingeving: Ik wil een nieuwe keuken. Je kunt dan natuurlijk naar de lokale keukenzaak gaan om te onderzoeken wat een nieuwe keuken kost, maar het is vele malen voordeliger als je gaat kijken naar een mogelijkheid om je huidige keuken op te frissen! Vaak kiezen mensen dan voor een keukenwrap of het verven van een keuken. Maar wat zijn de verschillen tussen keuken wrappen of verven en waar moet je rekening mee houden? Wij zochten het voor je uit!

Indoor Wrap wrappen of verven voor
Indoor Wrap wrappen of verven na

Keuken wrappen of toch verven?

Zodra je ervoor kiest om je keuken een nieuw uiterlijk te geven, is het belangrijk om naar je wensen te kijken. Wil je voor de rest van je leven dezelfde kleur in je keuken en heb je totaal geen beschadigingen? Dan is het verven van je keuken een goede oplossing. Echter is het werken met verf wel foutgevoelig en kun je al snel een onherstelbare fout maken. Verf kun je namelijk niet zomaar ‘weghalen’. 

Wij zouden toch adviseren om een keuken te laten wrappen. Onze specialisten kunnen namelijk kleine oneffenheden in je keuken wegwerken. Iets wat je met verf niet kunt. Daarnaast is onze speciaal ontwikkelde keukenfolie ook nog eens stootvast, krasbestendig en scheurvast. Zo kun je je met een stuk meer zekerheid in je keuken bevinden. Er komt namelijk een soort ‘beschermlaag’ om je keukenfrontjes, waardoor je niet elke deuk of buts direct zichtbaar is. 

Ook kun je keukenwrap erg makkelijk vervangen. Ideaal als je elke 5 jaar een andere kleur in je keuken wilt, omdat je uitgekeken bent op je huidige stijl. Wij hebben meer dan 400 kleuren in ons assortiment en vrijwel elke kleur is verkrijgbaar!Indoor Wrap wrappen of toch verven voor
Indoor Wrap wrappen of toch verven na

Ook jou keuken kastjes vervangen?

Ook als wij kijken naar de kosten van een keuken wrappen, vs een keuken verven, komt keukenwrap een stuk positiever uit de verf. Het wrappen van een keuken kan al vanaf 500 euro. Afhankelijk van het formaat van je keuken, maken wij een scherpe offerte op. In vrijwel alle gevallen zijn wij daarmee goedkoper dan een geverfde keuken. De verf zelf aanschaffen is vaak al een dure aangelegenheid en het individueel verven van elke frontje kost vaak ook meer geld. Over het algemeen ben je zo 30 tot 40% duurder uit, met het verven van een keuken. 

Daarnaast is het grote bijkomende voordeel van het wrappen van keukens, is dat wij ook het keukenblad mee kunnen wrappen. Sommige materialen zijn ongeschikt om te verven, maar onze speciaal ontwikkelde keukenwrap kan op vrijwel elk materiaal worden toegepast! 

Meer weten over het wrappen van je keuken? Neem gerust contact op met onze specialisten via 085 212 9999, info@indoorwrap.nl of gewoon via onze contactpagina.! Wij stellen binnen 24 uur een scherpe offerte op. Wij helpen je graag aan een visueel nieuwe keuken!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!