Zakelijk

Een nieuwe look op kantoor

Indoorwrap is de specialist als het gaat om het wrappen van diverse meubelen. We komen veel bij mensen thuis voor het wrappen van keukens, maar ook in de zakelijke omgeving kunnen wij wat betekenen voor jou! Wist je bijvoorbeeld dat wij ook bureaus, kantoorkasten, (werk)balies en archiefkasten kunnen wrappen? Of de keukenkastjes in jullie kantine? Vrijwel alles kan gewrapt worden door Indoorwrap! Mogen we binnenkort bij jou je werkomgeving opleuken?

Waarom een kantoor wrappen?

De gemiddelde mens besteedt zo’n 8 uur per dag op kantoor. En waarom zou dat kantoor er niet strak uit mogen zien? Wij merken vaak dat er op kantoor weinig aandacht is voor de look & feel van diverse meubelen. Vaak worden dure kasten, balies en bureaus eenmaal aangeschaft en probeer je hier zo lang mogelijk mee te doen. Echter beginnen vaak na enkele jaren, de eerste scheurtjes en butsjes te ontstaan. Het vervangen van al het kantoormeubilair is een dure grap, vandaar dat het Wrappen van je kantoormeubilair de perfecte oplossing is! Hieronder een overzicht van enkele zaken die wij vaak wrappen.

Indoorwrap keuken wrappen betonlook
De balie wrappen

De balie of receptie is het eerste wat bezoekers vaak zien als ze binnenkomen bij jou op kantoor. En die eerste indruk moet altijd goed zijn. Wij merken vaak dat de receptiebalie een opfrisbeurt kan gebruiken, dus dit is één van de meest voorkomende wraps van Indoorwrap!

De bureaus wrappen

Bureaus zijn vaak relatief oud en saai. Een houten-look van 10 jaar geleden of een kleur die vroeger hip was. Het staat ook vaak vol met computers, boeken en administratie, waardoor je minder aandacht geeft aan de looks. Wij kunnen een bureau wrappen in elke kleur naar keuze, waardoor je in één keer je gehele kantoor een nieuwe look geeft!

De kasten wrappen

Die oude archiefkasten van vroeger of de ‘rommelkasten’ op kantoor kent iedereen. Het belangrijkste van deze kasten is om de administratie, papieren en oude artikelen op te bergen en het uiterlijk heeft vaak weinig prio. Met onze speciaal ontwikkelde wraps, kunnen wij jouw kast op kantoor wrappen in een kleur naar keuze, zodat deze er weer strak bij staan!

De keuken wrappen

Bij de meeste kantoren waar wij komen, hebben de keuken en de kantine weinig aandacht gekregen tijdens het inrichten. Je komt hier alleen om je boterhammen te eten of een bakje koffie te drinken. Het vervangen van de keuken is een prijzige bezigheid, maar door het wrappen van de keuken en keukenkastjes, betaal je slechts een fractie van de prijs. Het resultaat is echter hetzelfde; een nieuwe look & feel voor je keuken, waardoor de medewerkers in een strakke kantine hun lunch kunnen verorberen!

Meer weten over Indoorwrap op kantoor?

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen op jouw kantoor? Neem gerust contact op via 085 212 9999 of vul ons contactformulier in. Wij komen graag vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bespreken. Heb je nog meer wensen qua wrappen? Wij kunnen vrijwel elk meubelstuk wrappen!

Klanttevredenheid staat bij ons 100% boven aan en dit merk je aan alles. Heb jij vragen waar wij misschien de antwoorden al op hebben? Check onze veelgestelde vragen pagina en misschien staat je antwoord daar al tussen!